כפיות שוקולד ברבע שעההפינוק הכי מדליק שיכול להיות לילדים: כפיות מצופות שוקולד וסוכריות לאחר צהריים מתוק במיוחד
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):
לכפיות חצי-חצי:
אופן ההכנה:1 ממסים את השוקולד המריר בכוס קטנה, במיקרוגל. עוצרים כל 20 שניות ומערבבים. מפסיקים לחמם כשעדיין יש גושי שוקולד וממשיכים לערבב עד שהם נמסים מחום השוקולד שבכוס (התהליך חשוב להתקשות טובה ומראה יפה של השוקולד). 2 טובלים כל כפית בשוקולד, מנערים מעט את עודפי השוקולד בחזרה לכוס ומניחים על גבי נייר אפייה או משטח סיליקון. מפזרים קישוטים מיד, כשהשוקולד עדיין רך (אם מכינים כפיות חצי-חצי, לא מפזרים את הקישוטים ועוברים לשלב הבא). 3 לכפיות חצי-חצי: בשלב הבא ממסים את השוקולד הלבן באותה צורה, מוסיפים שמן ומערבבים היטב. אחרי שהשוקולד המריר התקשה, טובלים כל כפית עד מחציתה בשוקולד לבן, מפזרים קישוטים ומניחים להתקשות. 4 מגישים עם משקה חם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. |