דייסת קוואקר עם שוקולדהדייסה שתנפץ לכם ולילדים שלכם את הסטיגמות: שוקולדית, מתוקה, תפוזית וטעימה בטירוף
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מרתיחים בסיר קטן מים, מיץ, גרידת תפוז וסוכר. 2 מוסיפים קוואקר, וניל ומלח. מערבבים ומבשלים ברתיחה ותוך כדי ערבוב כ-3 דקות, עד שהדייסה מסמיכה. 3 שוברים את השוקולד לקוביות וטומנים אותן בתוך הדייסה. ממתינים דקה ומערבבים היטב. אם הדייסה לא מיועדת לילדים – מוסיפים ליקר תפוזים ומערבבים. מגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. |