שניצל פלאפל אפוישילוב של שתי אהבות ותיקות חייב להיות מתכון מנצח. במקרה הזה לקחנו את השניצל המסורתי, החלפנו את פירורי הלחם בתערובת פלאפל, ומהר מאוד הבנו שיש לנו ביד מתכון מנצח, שיכבוש כל ילד ומבוגר
| עוף טוב
| פורסם 18/05/16 08:15
צילום: דן פרץ, עוף טוב
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מעבירים את גרגירי החומוס, הפטרוזיליה, הכוסברה, השום והכמון, לקערת מעבד המזון וקוצצים היטב בעזרת להב פלדה. 2 מוסיפים לתערובת את פירורי הלחם, וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת פירורית ואוורירית. 3 מעבירים את התערובת שהתקבלה לקערה רחבה, מניחים בשתי קערות נוספות את הקמח והביצים, ומוסיפים אליהן את המלח והפלפל. 4 מסדרים נייר אפייה על גבי תבנית רחבה, ויוצקים מעליו מחצית משמן הזית. 5 טובלים כל פרוסת חזה עוף בקמח, ומנערים מעט על מנת להפטר מעודפים. טובלים שוב, הפעם בביצה הטרופה, ומעבירים את חזה העוף לקערת פירורי הפלאפל, ומצפים היטב. 6 מניחים על גבי נייר האפייה, וחוזרים על התהליך עם יתר חתיכות חזה העוף. 7 יוצקים מעל את שמן הזית שנותר, ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד להזהבה. מגישים חם עם סלט קצוץ וטחינה טובה. >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" |