פסטה עם רצועות עוף ואפונהפסטה עם רצועות עוף ברוטב פסטו, עגבניות לחות ואפונה, שכל כולה מוכנה בחצי שעה הודות לטיפ מעולה - את האפונה חולטים ביחד עם הפסטה וחוסכים זמן ועבודה. מנה צבעונית, טעימה, קלילה ומשמחת
ענת לבל
| mako אוכל
| פורסם 14/09/16 07:03
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לפסטו:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה עד לרמת אל דנטה. מוסיפים את האפונה לסיר דקה-שתיים לפני סיום הבישול. מסננים, ושומרים כשליש כוס מהנוזלים. 2 טוחנים את כל מרכיבי הפסטו במעבד מזון עד לקבלת ממרח. 3 במחבת עם שמן מטגנים קלות את השום (נזהרים שלא יישרף) ומוסיפים בסבבים את רצועות העוף. מטגנים עד שהעוף משנה את צבעו. 4 מוסיפים 2-3 כפות גדושות פסטו, ומערבבים היטב כך שכל הנתחים יספגו מטעמו. 5 מוסיפים את האפונה החלוטה, עגבניות לחות ופסטה ומעט ממי הבישול של הפסטה. מערבבים היטב. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מסירים מהאש ומגישים עם עלי בזיליקום טריים. >> בשבוע שעבר הכנו דפי אורז עם עוף וירקות >> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנה מתכונים לראש השנה |