תבשיל פרגיות מהירנכון, צריך לתת לפרגיות ליהנות מהמרינדה שלהם איזה שעה-שעתיים - אבל לא נהרוג אתכם אם תזרזו קצת תהליכים. שרו? יופי, עכשיו אתם ממש דקה וחצי ממנה מוכנה
ענת לבל
| mako אוכל
| פורסם 19/10/16 07:27
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
למשרה:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב בקערה את חומרי המשרה. 2 מוסיפים את הפרגיות לקערה ודואגים שכל הנתחים יצופו במשרה. מכסים ומעבירים למקרר לשעה-שעתיים. 3 מחממים מחבת פסים עם מעט שמן. 4 צולים את הפרגיות משני הצדדים עד שהבשר משנה את צבעו ללבן (חותכים באמצע הפרגית ובודקים). 5 פורסים את הפרגיות ומגישים עם אורז או ירקות בתנור. >> בפעם שעברה הכנו תבשיל עוף ואפונה בסיר אחד
>> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" |