רצועות עוף אפויות בקרם קוקוס, ג'ינג'ר ושומשוםחצי שעה בלבד בתנור, זמן הכנה קצר במיוחד, והנה, יש לכם ארוחת צהריים זריזה ומפנקת שכולם ישמחו לקבל בכל יום בשבוע. הניחו רגע לתענוגות הטיגון, ועשו מקום למתכון שהוא גם טעים וגם בריא
| mako אוכל
| פורסם 01/06/16 08:32
צילום: דן פרץ, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 פורסים את חזה העוף לרצועות בעובי 1 וחצי ס"מ ומעבירים לקערה. 2 מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים יחד היטב בעזרת הידיים, עד שהרצועות מתכסות היטב והקוקוס נמס. 3 מסדרים את הפרוסות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך כ-30 דקות, עד שהרצועות נצרבות מעט והשומשום מזהיב. 4 מגישים חם עם ברוקולי מאודה.
>> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" |