סלט תרד ורוקט עם קוביות עוף פריכות ושקדים קלוייםאחת ההתלבטויות הכי קשות של אדם בחייו היא מה לאכול לארוחת צהריים זריזה. הסלט העשיר הזה יסגור לכם יופי של פינה, עם העלים הירוקים והבריאים להפליא ונגיסי העוף הפריכים
| עוף טוב
| פורסם 25/05/16 08:02
צילום: דן פרץ, עוף טוב |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 שוטפים היטב את עלי הרוקט והתרד, מייבשים, חותכים לחתיכות גדולות ומעבירים לקערה. 2 פורסים את גבעולי הבצל הירוק לחתיכות באורך 1 וחצי ס"מ, ואת הכרוב לרצועות דקיקות, ומוסיפים אל הקערה. 3 מערבבים יחד את הקמח והקורנפלור בקערה נפרדת. 4 חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ס"מ אחד, ומעבירים לקערה עם הקמח והקורנפלור. 5 מערבבים עד שהקוביות מכוסות היטב (אפשר לעשות פעולה זו גם בתוך שקית ניילון סגורה, כדי למנוע לכלוך מיותר), מנערים ומפרידים את הקוביות משאריות הציפוי. 6 מחממים את השמן במחבת רחבה מעל להבה גבוהה, ומעבירים אליו את קוביות העוף המצופות. 7 מטגנים תוך כדי ערבוב בכף עץ עד להזהבה. כשהעוף צרוב מכל צדדיו, מוסיפים למחבת את השקדים ומטגנים עוד כדקה. 8יוצקים על הכל את מיץ הלימון, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. 9 מסירים מן האש ומעבירים את תערובת העוף והשקדים אל הסלט. מערבבים מעט ומגישים מיד. >> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" |