עוף קריספי בציפוי קרונפלקסלמה לאכול קורנפלקס רק בבוקר ושניצל רק בצהריים - כשאפשר לשלב וליהנות פעמיים? תכירו את המנה הקריספית והפשוטה כל כך להכנה שלא תצליחו להפסיק לטרוף
טרי הררי
| עוף טוב
| פורסם 27/08/14 10:37
צילום: דן פרץ, עוף טוב
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מכניסים את הקורנפלקס לשקית עמידה ונקייה, סוגרים את השקית היטב ומועכים את הפתיתים בעזרת מערוך, או מרסקים אותם גס במעבד מזון. 2 מצפים את חלקי העוף במעט דבש או סילאן - למריחה קלה ניתן לחמם מעט את הדבש. בוזקים מעל אבקת שום לפי הטעם, מפזרים את הקורנפלקס המרוסק ומהדקים אותו אל חלקי העוף. 3 מחממים תנור לחום של 200-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 4 מניחים את חלקי העוף המצופים בתבנית ואופים 40 דקות, עד לקבלת גוון זהוב וציפוי פריך. ערכים תזונתיים למנה:אנרגיה: 185 קלוריותחלבון: 23 גרםפחמימות: 12 גרםסיבים תזונתיים: 0 גרםשומן: 5 גרםמתוכו שומן רווי: 1 גרםכולסטרול: 70 מ"ג סטיילינג: נורית קריב >> בפעם הקודמת הכנו שניצל דק עם תפוחי אדמה ברוזמרין>> היינו הראשונים לבדוק את שירות המשלוחים של המזנון של אייל שני |