1 מטגנים את העוף עם העור במעט שמן בסיר שטוח, שמתאים גם לכיריים וגם לתנור. מוציאים לנייר סופג.
2 באותו הסיר מטגנים את הבצל, מוסיפים את הפלפל והגזר ומטגנים עד שהבצל שקוף. מוסיפים את השום ומערבבים.
3 מחזירים את העוף לסיר, מתבלים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה. אין צורך להוסיף נוזלים, ואפילו רצוי להוציא חלק מהנוזלים שהעוף הגיר במידה ויש עודף. הופכים את חלקי העוף מדי פעם.
4 מחממים תנור ל-160 מעלות.
5 מוסיפים את גרגירי החומוס ומכניסים לתנור לעוד 30-40 דקות, עד שהעוף משחים יפה.