מהי מנת העוף האהובה עליכם? בואו, יש פרסים!

חצילונים (צילום: santosha, Istock)
חצילים. תוסיפו חלב קוקוס ותקבלו חגיגיה | צילום: santosha, Istock

המרכיבים (4 מנות):
1 אריזה קציצות מ-100% רכיבים טבעיים של “עוף טוב” 
2 כפות שמן
1 חציל חתוך לקוביות של 1 ס”מ
1 פחית חלב קוקוס
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
1 כף כוסברה / פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1. מחממים את הקציצות במיקרוגל 2 דקות.


2. מחממים היטב מחבת גדולה. מוסיפים למחבת את השמן ואת קוביות החצילים ומטגנים את הקוביות היטב מכל הצדדים, כ-10 דקות.

3. מוסיפים את חלב הקוקוס, הצ’ילי והסויה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקציצות ומבשלים יחדיו כ-10 דקות
נוספות. מוסיפים את הכוסברה או הפטרוזיליה ומגישים.


* מומלץ להגיש עם אורז לבן. 

מרכיבים תזונתיים למנה:
אנרגיה: 580 קלוריות
חלבון: 26 גרם
פחמימות: 20 גרם
סיבים תזונתיים: 6 גרם
שומן: 44 גרם
מתוכו שומן רווי: 26 גרם
כולסטרול: 53 מ"ג


>> בשבוע שעבר הכנו פוקצ'ה בטעמים מעושנים
>> לכל מתכוני העוף במדור
>> למתכון קציצות באתר עוף טוב