סטיילינג: נורית קריב
המרכיבים (4 מנות):
שמן לטיגון
1 בצל פרוס
2 פלפלים חריפים פרוסים
2 גזרים פרוסים
1 תפוח אדמה פרוס
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף רסק עגבניות
1 כפית תבלין קציצות
1 כפית כורכום
מלח
1 אריזה קציצות עוף בנוסח תוניסאי מ 100%- רכיבים טבעיים של “עוף טוב”
1 גבעול סלרי עם העלים
אופן ההכנה:
1. מחממים שמן בגובה כ-1/2 ס”מ במחבת רחבה. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא זהוב. מוסיפים את הפלפלים, הגזרים ותפוח האדמה.
2. מוסיפים את הפפריקה ומערבבים. מערבבים את רסק העגבניות עם כ-1/2 כוס מים בקערית ומוסיפים למחבת. מתבלים בתבלין קציצות, כורכום ומלח. מבשלים עד שפרוסות תפוח האדמה מתחילות להתרכך.
3. מוסיפים קציצות עוף בנוסח תוניסאי מ-100% רכיבים טבעיים של "עוף טוב" ומניחים מעליהן גבעול סלרי עם העלים. מכסים את הסיר ומבשלים 12 דקות נוספות. אם יש צורך, אפשר להוסיף עוד מעט מים במהלך הבישול. בודקים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
* מומלץ להגיש מעל קוסקוס.
ערכים תזונתיים למנה:
אנרגיה: 392 קלוריות
חלבון: 24 גרם
פחמימות: 29 גרם
סיבים תזונתיים: 5 גרם
שומן: 20 גרם
מתוכו שומן רווי: 5 גרם
כולסטרול: 53 מ"ג
סדרת קציצות המתכון הסודי של עוף טוב - עשויה מ100% רכיבים טבעיים