1 פורסים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ. מטגנים את הפרוסות בשמן משני הצדדים עד להזהבה ושמים על נייר מגבת לספיגת שמן מיותר.
2 מטגנים בצל עד להזהבה ובינתיים קוצצים פטרוזיליה.
3 מערבבים בקערה את כל הגבינות, הבצל המטוגן, הפטרוזיליה ואת המלח והפלפל.
4 ממלאים את הפרוסות בגבינות ומגלגלים לגלילות. מסדרים את הגלילות במחבת ומעל יוצקים את רוטב הפסטה. מבשלים כ-10 דקות על אש בינונית ומגישים. ניתן לפזר מעל מעט גבינת פרמזן או גבינה צהובה מגוררת.