1 הכניסו למיקסר את הקמח, השמרים היבשים והסוכר.
2 הוסיפו שמן זית ומים באיטיות ובהדרגה תוך כדי ערבול למשך כ-5-6 דקות.
3 לאחר מכן, הוסיפו מלח וערבלו עוד כ-2-3 דקות.
4 הוציאו את הבצק מקערת המיקסר והניחו בקערה מכוסה במגבת להתפחה של כשעה.
5 לושו מעט את הבצק עד שהנפח שלו ירד מעט ושמנו במעט שמן זית.
6 התפיחו שוב כחצי שעה כשהבצק מכוסה.
7 חלקו את הבצק לכדורים שווים (בגודל שאתם רוצים את הפוקצ'ות) ועצבו לצורת פוקצ'ה בידיים משומנות.
8 הניחו את הפוקצ'ות בתבנית עם נייר אפייה משומן.
9 צרו גומות והניחו בתוכן את התוספות.
10 זלפו מעט שמן זית מלמעלה והכניסו לאפייה בחום של 180 מעלות למשך כ-25-30 דקות.