פריטטה בשרית עם הפתעותמחפשים איך לשדרג את הבראנץ' של שישי? הנה כל מה שצריך לזרוק למחבת כדי ליצור את הפריטטה המושלמת שתהפוך למלכת השולחן
כתבה פרסומית
| מעדני יחיעם
| פורסם 23/12/18 11:17
צילום: תפיקו הפקות
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות קטנות וסופגים את הנוזלים בנייר מגבת. 2 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה. מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג עד שהם מתקררים מעט. 3 מערבבים בקערה את קוביות תפוחי האדמה המטוגנות עם הבצל הירוק הקצוץ, הביצים, המלח והפלפל השחור והסלמי הרץ החתוך לקוביות. 4 מטגנים במחבת משני הצדדים עד שמוכן. הפקת המתכון: תפיקו הפקות |