איך לא חשבו על זה קודם: צ'יפס גבינה בתנורנכון החלק הכי טעים בטוסט גבינה זו הגבינה שנזלה החוצה ונגעה בטוסטר הלוהט? אז החטיף הזה מדמה את הטעם הזה בדיוק, רק בלי הלחם. מתכון גאוני לחלוטין מתוך הבלוג "פרפראות" לצ'יפס עם מרכיב אחד בלבד
צילום: נעה קדמי, noak:photography, פרפראות: מתכונים והגיגים
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מניחים כמה פרוסות גבינה זו על גבי זו, וחותכים למלבנים. חוזרים על הפעולה עם כל כמות הגבינה. 2 מניחים כל מלבן בנפרד על תבנית תנור מצופה בנייר אפייה, במרחק-מה זה מזה. 3 אופים 8-12 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. יתכן שהצ'יפסים שבשולי התבניות יהיו מוכנים לפני אלה שבאמצעיתה, ואז אפשר להוציא את התבנית מהתנור, להעביר את המוכנים לכלי אחר לצינון, ולהחזיר את השאר לתנור. 4 מצננים חמש דקות לפני האכילה (ומתפלאים כמה מהר – וכמה לבד – אפשר לחסל צ'יפס מ-100 גרם גבינה). * אפשר גם לזרות תבלינים מלמעלה, וזה יתאים לחובבי הצ'יפס בטעמים. אנחנו הלכנו על הנטורל. >> בקרו בבלוג של דניאלה ונעה - פרפראות >> בפעם הקודמת הכנו צ'ואי ביתי |