סלט עוף וכרוב ברוטב בלסמיהצורך בהכנת ארוחות קלות ומהירות מוציא מיהודית אביב, הלוחשת לאוכל, יצירתיות נהדרת. את הסלט הבא היא הכינה תוך פחות מחצי שעה, ולנו לקח פחות מ-10 דקות לשכנע אותה לשתף אותנו במתכון הסופר כיפי הזה
צילום: יהודית אביב, הלוחשת לאוכל
|
המצרכים :לסלט:
לרוטב:
לעוף:
למשרה:
אופן ההכנה:1 מכינים את הסלט: שוטפים את הכרוב היטב ופורסים לרצועות דקות. 2 קולפים את הבצל וחותכים לרצועות. 3 מעבירים את כל הירקות החתוכים לקערת הגשה. 4 מכינים את הרוטב: שמים בצנצנת זכוכית את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים היטב ומנערים כמה שניות. מוזגים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב. 5 מכינים את העוף: חותכים את חזה העוף לרצועות. 6 מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה. מכניסים פנימה את רצועות העוף, מערבבים ומניחים לכ-10 דקות. 7 מחממים היטב מחבת עם 2 כפות שמן זית, ומטגנים את רצועות העוף בקבוצות קטנות (כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן). צורבים את הרצועות כמה דקות על להשחמה. 8 מניחים את רצועות העוף על הסלט, מערבבים היטב ומגישים עם או בלי קרוטונים. >> עוד המון מתכונים מחכים לכם בבלוג של יהודית - הלוחשת לאוכל |