1 בקערת מיקסר עם וו לישה שמים מים ושמרים טריים (מפוררים), ומערבבים קלות.
2 מוסיפים את הקמח והסוכר ולשים במהירות איטית כ-3 דקות עד שהחומרים מתאחדים.
3 מוסיפים שמן זית, מגבירים למהירות בינונית ולשים כ-6 דקות.
4 מוסיפים מלח ולשים עוד כ-2 דקות במהירות בינונית (הבצק יהיה נוזלי וזה בסדר).
5 מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד. מתפיחים כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
6 לאחר שעה מקפלים את הבצק שוב, ומניחים להתפחה חוזרת של כ-30 דקות.
7 מחלקים את הבצק ל-6 כדורים ומניחים אותם על תבנית מקומחת. מכסים במגבת ומתפיחים שוב.
8 משטחים בעדינות כל כדור בצק בידיים משומנות, מקמחים את הפיתות קלות ושמים על רשת הגריל.
9 אופים את הפיתות כ-7 דקות לכל צד (בהשגחה צמודה), מוציאים, מורחים שמן זית, מפזרים זעתר ומגישים.
>> לעוד מתכונים בבלוג גבישס