1 ממיסים במחבת את שמן הקוקוס על אש בינונית כדקה. מסירים מהאש.
2 בקערה מערבבים בידיים קוקוס יבש, חלב מרוכז ושמן קוקוס. מוסיפים את מי הורדים ומערבבים היטב. מניחים בצד כרבע שעה עד שהתערובת מתגבשת.
3 מכינים נייר אפיה בתבנית ומכינים גלילים בידיים. מהדקים כל גליל היטב ומניחים במקרר לחצי שעה.
4 מגלגלים כל גליל על השיש לקבלת גלילים חלקים ואחידים.
5 טובלים במיץ הסלק ומגלגלים בקוקוס. מקררים עוד כשעתיים במקרר לפני ההגשה.
גיוון: אפשר להכין את הממתקים עם גרידת לימון ומי זהר, ולוותר על מיץ הסלק (ראו את הממתקים הלבנים שבתמונה). במקרה כזה מערבבים קליפה מגוררת מלימון אחד עם הקוקוס (שלב 2), ואת מי הוורדים ממירים במי זהר.
>> לפוסט השלם בבלוג אהבה יומיומית