טראפלס שוקולד עם אבוקדואל תגידו מראש "אין מצב" ופשוט תנסו את הטראפלס האלו. הם בריאים, קלים בטירוף להכנה, לא מצריכים שום כלים מיוחדים והם פרווה לחלוטין. זה הפוסט הנבחר שלנו השבוע מהבלוג "פתיתים"
צילום: גל, פתיתים
|
המתכון הזה מחזיק בכל היתרונות – רכיבים פשוטים וזמינים, מכינים אותו ברגע בלי כלים מיוחדים או טכניקה מסובכת, אפילו לא צריך לאפות שום דבר. אין בו שמנת, חמאה, סירופ תירס ואפילו קמח, הוא טבעוני, בריא ועזבו הכל, הוא פשוט טעים. המתכון הבסיסי רץ בוורסיות שונות ברשת, וזה המקור שעבדתי לפיו תוך שינוי כמויות לפי הטעם שלי. המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 ממיסים את כל החומרים מלבד האבוקדו בבן מארי, או בפולסים של 15 שניות במיקרו. כשהסוכר נטמע והתערובת הופכת לנוזלית ואחידה מורידים מהאש. 2 מועכים את האבוקדו ומוסיפים לתערובת. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים לחצי שעה במקפיא. מכניסים למקפיא גם תבנית מתכת לשימוש מאוחר יותר. 3 יוצרים מהתערובת הקרה כדורים ומניחים על התבנית הקפואה - אם צריך מקפיאים שוב לייצוב. אחרי הקירור השוקולד יתקשה ויראה מעט פירורי אבל ייכנע מיד למגע ידיים חם. 4 מגלגלים את הכדורים במעט קקאו ושומרים בקירור. * שדרוגים: פתיתי צ׳ילי, קוקוס קלוי, רום, אבקת שקדים או מלח גס. >> זה קר ומתוק: 4 מתכונים לארטיקים ביתיים>> הסינטה המעושנת מבית האח הגדול שהרימה את כולם על הרגליים |