קוסקוס עם בשר בקר ברוטב אדום של אבא של יניבלארוחה שקיבל יניב מההורים לא היה סתם טעם של בית: היה בה טעם של מפגש חד פעמי בין האב והאם הגרושים. "זה הדבר הכי מטורף שקרה לי, הם לא נפגשים גם לא בצלחת"
אוכל טוב
|
| פורסם 05/08/13 13:16
וידאו WMV: צילום מסך
|
בין כל הדיירים שהתענגו על המנות המוכרות שנשלחו אליהם מהבית, בלטה ההתרגשות של יניב. "אני מנסה להבין מה קורה פה", שיתף את לאון מול צלחת עמוסה במנת קוסקוס בשרית עם סלט כרוב. "הם לא מכינים קוסקוס אצל אמא שלי, זה דווקא אבא. אז אם זה אמא וזה אבא, זה הדבר הכי מטורף שקרה לי, כי הם לא מעורבבים, גם לא בצלחת. הם עשר שנים גרושים, הם לא מדברים. אז אם זה שיתוף פעולה פה, אז זה משהו משוגע". אבא של יניב, מרדכי אויזרץ, אישר שאכן מנת הקוסקוס והצלי הגיעה ממנו – וסלט הכרוב הסגול מאמו של יניב. "היחסים בינינו תקינים, אבל לא יותר מזה", אמר. "אלו שני עולמות נפרדים. אנחנו נפגשים בדרך לתמיכה ביניב". להלן המתכון לקוסקוס בקר ברוטב אדום של אבא של יניב: המצרכים :לקוסקוס:
לצלי:
אופן ההכנה:1 מוסיפים לקוסקוס את השמן, המלח והמים הרותחים. מערבבים וממתינים כרבע שעה. אחרי רבע שעה מערבבים שוב.
2 מבשלים את הבשר ומניחים בצד.
3 מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב, ומוסיפים אליו את ציר הבקר.
4 מתבלים בפפריקה, כמון, אבקת מרק עוף ורסק עגבניות.
5 מבשלים כרבע שעה, ומוסיפים את הבשר לרוטב.
>> האם גבינה ללא חומר משמר היא בריאה יותר? |