מצרכים למילוי 2 תפו"א:
- 1/2 קילו בשר טחון
- 1 בצל סגול קצוץ
- 3 שיני שום
- כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/4 כפית כמון
- 1/4 כפית פפריקה
- 1 עגבנייה טרייה
- 1 פלפל ירוק חריף
- מלח פלפל
מצרכים לציפוי:
- 1/2 כוס טחינה גולמית
- 2 לימונים
- 1 כפית כורכום
אופן ההכנה:
- לפרוס 2 תפוחי אדמה לחצאים.
- לרוקן את תפוחי האדמה עם פריזיין לקבלת 4 סירות של תפוחי אדמה.
- לצרוב את תפוחי האדמה בשמן זית.
- להוציא ולהניח על נייר סופג.
- לערבב את כל החומרים של המילוי ביחד.
- ליצור קציצות שמנמנות.
- למלא כל סירת תפוח אדמה בקציצה.
- להכין טחינה ולהוסיף לה את המרכיב הצהוב - כפית כורכום.
- ליצוק את הטחינה על הבשר ותפוחי האדמה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, למשך 40 דקות.
מקרר BESPOKE של סמסונג מתאים את עצמו לצרכים שלכם ולטעם האישי שלכם, ברמת הגודל, הנפח והצבע. רוצים לדעת עוד? היכנסו>