מצרכים:
- 150 גרם סלק צלוי על מלח גס
- 10 אגוזי לוז
- 1 כוס עלי רוקט
- 1 פלפל אדום חריף
- 1 לימון
- 1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
- לקלף את הסלק ולפרוס דק דק.
- לסדר בצלחת שטוחה (בדיוק כמו בתמונה).
- לזלף מעל 2 כפות שמן זית, כפית בלסמי ומיץ מלימון אחד.
- לפזר מעל גבינת פטה 16 אחוז.
- לפרוס פלפל אדום חריף לטבעות ולפזר מעל.
- לסיום – לפזר עלי מיקרו מעל הכול.
בתאבון.
מקרר BESPOKE של סמסונג מתאים את עצמו לצרכים שלכם ולטעם האישי שלכם, ברמת הגודל, הנפח והצבע. רוצים לדעת עוד? היכנסו>