1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב שתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות.
2 מערבבים בעזרת הידיים בקערה קמחים, סוכר חום וקוביות חמאה ליצירת פירורים.
3 מוציאים כחצי כוס מהתערובת ושומרים בצד.
4 מוסיפים לקערה ביצים, יוגורט יווני, בננות מעוכות ותמצית וניל ומערבבים.
5 מוסיפים אבקת אפייה ומלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. לבסוף מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים ממש מעט.
6 מעבירים את בלילת העוגה לתבניות ומפזרים באופן אחיד את הפירורים ששמרנו בצד.
7 אופים כ-40 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש עם מעט פירורים לחים עליו.
8 מוציאים, מצננים מעט ומקשטים באבקת סוכר.
לשאר המתכונים מהתוכנית
** סוכר חום ניתן להמיר בסוכר לבן באותה הכמות.
** טיפ: כדאי לקמח את פצפוצי השוקולד כדי שלא יצנחו לתחתית העוגה.