1 הפסטו: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר מוט לקבלת מחית. שומרים במקרר.
2 מחממים תנור ל-200 מעלות.
3 המילוי: מסדרים את הירקות על תבנית מרופדת נייר אפייה, זולפים שמן זית וממליחים. צולים בתנור החם ב-20 דקות.
4 הבצק: מערבבים בקערה קמח ומלח. מוסיפים חמאה ומערבבים בידיים לקבלת מרקם פירורי. מוסיפים את המים לאט לאט, בכל פעם קצת (ייתכן שלא תצטרכו את כל הכמות) וממשיכים לערבב בידיים עד שהבצק מתגבש לכדור.
5 מרדדים את הבצק לעלה גדול על משטח מקומח ומעבירים לתבנית תנור גדולה.
6 בקערה בינונית מערבבים 5 כפות פסטו עם גבינת הלאבנה.
7 מורחים עם פאלטה את תחתית הבצק בממרח הגבינה ומשאירים שוליים של 2 ס"מ נקיים.
8 מפזרים את הירקות הצלויים ומתבלים במלח גס, שמן זית ועלי אורגנו טריים.
9 מקפלים את שולי הבצק על המלית.
10 אופים ב-200 מעלות 25-30 דקות.
לשאר המתכונים מהתוכנית
בתיאבון!