1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 טורפים בקערה ביצה, סוכר חום ומלח עד שמתחילות להופיע בועות קטנות.
3 מוסיפים את הגרנה פדנו ומערבבים.
4 מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת צ'ילי, פרג ופשתן ומערבבים במרית.
5 בקערה נפרדת מערבבים היטב חמאה ושיבולת שועל.
6 מאחדים את התערובות לתערובת אחידה.
7 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ויוצקים תלוליות מהבלילה בעזרת כפית (או כף גלידה קפיצית). שומרים על רווחים, כי העוגיות נוטות להשתטח באפייה.
8 מפזרים את יתרת הגרנה פדנו מעל העוגיות.
9 אופים כ-10 דקות עד להזהבה, מוציאים ומצננים.
לשאר המתכונים מהתוכנית
** העוגיות יישמרו בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים.