1 מערבבים את כל חומרי העוגיות (רצוי במיקסר עם וו גיטרה) עד לקבלת בצק אחיד.
2 עוטפים בניילון נצמד, ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
3 לאחר צינון יוצרים מהבצק 35-40 כדורים בקוטר 1.5 ס"מ, ומקפלים לצורת סהרון.
4 מסדרים את הסהרונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת מעט (רצוי בספריי שמן), ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 20 דקות.
5 בזמן שהסהרונים בתנור, מערבבים את אבקת הסוכר עם סוכר הווניל.
6 כשהעוגיות מוכנות מניחים להן להתקרר מעט כדי שיתקשו, ואז, בעודן חמימות, טובלים בזהירות בתערובת אבקת הסוכר. מניחים להצטנן.
7 ממיסים את השוקולד המריר בבן מארי (סיר מעל סיר עם מים רותחים). טובלים את העוגיות עד אמצען, ומניחים בשכבה אחת לייבוש. אפשרות נוספת (כמו בסרטון): מעבירים את השוקולד לשק זילוף וזולפים על העוגיות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!