סלט חסה - עם רוטב ויניגרטסלט ירוק הוא מהמנות האלה שהכי פשוט להכין, אבל איכשהו הן אף פעם לא יוצאות טוב. גם אנחנו חווינו את הבעיה הזו - עד שניסינו את המתכון הזה. לא יודעים מה אתכם, אנחנו גוזרים ושומרים לראש השנה וחיים בראש שקט
עידית נרקיס כ"ץ
| mako אוכל
| פורסם 13/09/16 07:03
צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
לרוטב ויניגרט:
אופן ההכנה:1 מעבירים את כל חומרי הוויניגרט לקערה. טורפים, טועמים, מתקנים תיבול ומניחים בצד. מתחילים עם הוויניגרט | צילום: דרור עינב, mako אוכל כל החומרים בקערה | צילום: דרור עינב, mako אוכל מטרפה והוא מוכן | צילום: דרור עינב, mako אוכל2 מפרידים את עלי החסה, חותכים את המלפפונים לחצאי עיגולים, פורסים את הבצל לפרוסות דקיקות וחותכים את התאנים. 3 מעבירים לקערה גדולה את החסה, המלפפונים והבצל. לפני ההגשה מתבלים בוויניגרט ומפזרים את השקדים, התאנים והרימונים. * שימו לב - לא חייבים להשתמש בכל הוויניגרט. מוסיפים קצת, מערבבים כך שכל העלים ייעטפו ברוטב ורק אז מחליטים אם להוסיף עוד. לבלוג של עידית - טעים! >> בפעם שעברה הכנו כריך אומאמי משגע >> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנה מתכונים לראש השנה
|