כריך חביתת פטריותאז הילדים חוזרים לבית הספר וכמו בכל שנה - אתם מבטיחים לעצמכם להשקיע הפעם בארוחות עשר מזינות, טעימות ומגוונות. האמת? אתם לגמרי יכולים לעמוד בזה. הנה רעיון ראשון לסנדוויץ' חביתה עם פטריות שכולם אוהבים
עידית נרקיס כ"ץ
| mako אוכל
| פורסם 31/08/16 10:17
![]()
צילום: דרור עינב, mako אוכל
|
המצרכים (1 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 טורפים את הביצים בקערה, מוסיפים מעט חלב וטורפים שוב. ![]() 2 מחממים במחבת שמן זית עם מעט חמאה. מטגנים את הפטריות עד שהן משחימות. מוציאים את הפטריות, מוסיפים עוד קצת חמאה ומוסיפים את הביצים, הפטריות המטוגנות והגבינה. ![]() 3 מטגנים כחביתה או כמקושקשת ומכבים את האש. ![]() 4 מצננים מעט את הביצים ומסדרים בכריך, יחד עם גבינה לבנה, מלפפון וחסה. מכניסים את הכריך לקופסת האוכל ומאחלים לילדים יום נעים במיוחד. לבלוג של עידית - טעים! ![]() ![]() |