1 קוצצים את השוקולד שני סוגי השוקולד.
קוצצים את השוקולד | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
2 מחממים את השוקולד הקצוץ יחד עם השמנת והחמאה על בן מארי (קערה שמונחת בתוך סיר עם מים חמים, אבל אינה נוגעת במים).
ממיסים את המרכיבים בבן מארי | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
3 מערבבים במטרפה עד שהכל נמס, ומוסיפים את מחית הפרלינה והפייטה.
4 משטחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא ל-3 שעות לפחות.
מעבירים את התערובת לתבנית | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
5 חותכים את משטח השוקולד לקוביות, טובלים בשוקולד מומס ומיד אחר כך באגוזי הברס, מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ומחזירים לחצי שעה קירור.
חותכים את הטראפלס | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
וטובלים בשוקולד המומס | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
* שומרים בכלי אטום במקרר עד 5 ימים, או עד שבועיים במקפיא.
רוצים לזכות בפרס שווה?
>> בואו להרכיב איתנו עוד מתכונים