המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור לחום 180 מעלות. 2 מסדרים את השקדים על תבנית אפייה מרופדת ומכניסים לתנור למשך 10 דקות. מערבבים מדי 3 דקות, מוציאים מהתנור ומקררים. 3 בינתיים, מאחדים את כל שאר המרכיבים בסיר על אש קטנה עד שהכל נמס ומתחיל להתקרמל. מוסיפים גם את השקדים לסיר ומערבבים היטב עד לכיסוי מלא של כל השקדים ברוטב הסמיך. 4 מפזרים את השקדים בחזרה על תבנית עם נייר האפייה ומקררים. בקרו בבלוג של מאיר - ביסטייל >> בשבוע שעבר הכנו סלמון מזוגג ברוטב טריאקי ביתי הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |