1 מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בהם את נתחי העוף לחצי שעה.
2 מערבבים את חומרי רוטב הצ'ילי-יין ושומרים להמשך.
3 מחממים ווק עם שמן אורז מעל להבה גבוהה ומטגנים שום, פלפל צ'ילי ואת חלקו הלבן של הבצל הירוק במשך 1-2 דקות.
4 מוסיפים את העוף ומקפיצים/מערבבים כ-3 דקות, או עד שהעוף מוכן (חלקו הפנימי הופך אטום). אם חסרים נוזלים, מוסיפים כף מרוטב הצ'ילי-יין.
5 מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים 1-2 דקות או עד שהפלפלים מתרככים מעט.
6 מוסיפים אגוזי קשיו ואת הרוטב המוכן ומקפיצים 1-2 דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט. מגישים על אורז לבן ואוכלים מיד.
* גיוון: את הפלפלים הקטנים אפשר להחליף בפלפל אדום, צהוב, כתום או ירוק גדול וחתוך לקוביות.
>> בפעם שעברה הכנו פאד-תאי כהלכתו