1 כותשים בצל, שום ופלפל חריף משני סוגים בעלי ומכתש או במעבד מזון.
2 מחממים ווק עם שמן, מעל להבה גבוהה. מוסיפים את תערובת הבצל, השום והפלפלים ומטגנים תוך ערבוב. לאחר דקה מוסיפים פרגיות ומטגנים 3 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים סויה ורוטבי קארי אדום וירוק ומערבבים. מוסיפים עשבי תיבול, מערבבים ומורידים מהאש.
3 במקביל מטגנים 4 ביצי עין ומעבירים אורז לקעריות הגשה.
4 מניחים תלולית של פרגיות מטוגנות על האורז ומעליה את ביצת העין. מגישים מיד לצד מעט רוטב דגים.
>> בפעם שעברה הכנו עוף עם פלפלים וקשיו