1 מעבירים את הפטריות לקערה, מכסים במים רותחים ומשרים למשך חצי שעה.
2 חותכים את הבצל הירוק לקטעים באורך 3-4 ס"מ. קוצצים דק את שורש הג'ינג'ר. חותכים את חזה האווז לרצועות בעובי כחצי ס"מ.
3 מסננים את הפטריות ונפטרים ממי ההשריה. מסירים את הרגליים של הפטריות המושרות ונפטרים מהן. 4. חותכים את כובעי הפטרייה לרצועות בעובי כחצי ס"מ.
5 מערבבים יחד בקערה את רוטב הסויה, הסוכר והיין.
6 מרתיחים המון מים וכף מלח בסיר גדול ומבשלים את הנודלס במשך 4 דקות, או עד שהם מבושלים. בסיום הבישול מסננים במהירות את האטריות, מעבירים אותן מיד למי קרח ומסננים.
7 מחממים את שמן הזית בווק או במחבת גדולה, מוסיפים את רצועות חזה האווז ומטגנים כשתי דקות. מוסיפים את הג'ינג'ר הקצוץ ואת רצועות פטריות השיטאקי וממשיכים לטגן שתי דקות נוספות.
8 מוסיפים לווק את הבצל הירוק, הנבטים והאטריות ומקפיצים כשלוש דקות. יוצקים מעל את תערובת הסויה ומקפיצים במשך 3 דקות או עד שכל האטריות עטופות ברוטב מבריק.
9 מעבירים את הנודלס המוקפצים לקערת הגשה, מפזרים מעל את עשבי התיבול ואגוזי קשיו ומגישים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!