המצרכים :
למרינדה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה. מעבירים אותה לתבנית זכוכית (או כל כלי אחר שיש לכם, אפשר אפילו שקית עם סגירת זיפ) ומניחים בתוכה את חזות העוף. מצפים אותם במרינדה, מכסים ומעבירים למקרר לשעה לפחות (כמה שהעוף יהיה יותר זמן בתוך המרינדה, כך הוא יהיה יותר רך וטעים). 2 מחממים מחבת גדולה או מחבת פסים. מוסיפים מעט שמן ומטגנים את העוף משני צדי, עד שהוא מוכן - שימו לב שמדובר בחזה עוף לא משוטח, לכן התהליך צריך לקחת כ-10-15 דקות. 3 מגישים עם אורז לבן ומעט רוטב סויה. >> בפעם הקודמת הכנו טופו, ירקות ואורז מלא>> הפיצה הנפוליטנית האמיתית חוזרת לישראל |