1 מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם המון מים וכפית מלח במשך 15-20 דקות, או עד שהם רכים אך לא מתפוררים. מסננים ומצננים.
2 מחממים את התנור ל-200 מעלות.
3 פורסים את הבצלים לטבעות בעובי 1/2 ס"מ. מערבבים את רוטב הסויה עם השמן ושבבי הצ'ילי.
4 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה, מפזרים את תפוחי האדמה המבושלים ומועכים בעזרת כף היד. מפזרים ביניהם את טבעות הבצל ושיני השום, יוצקים את תערובת רוטב הסויה ומעבירים לתנור ל-8-10 דקות, או עד שתפוחי האדמה משחימים.
5 מעבירים את תפוחי האדמה לצלחת הגשה, מפזרים עירית קצוצה (או כל עשב אחר שאוהבים) ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!