1 מבשלים את האטריות במים רותחים במשך 2-1 דקות או לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים.
2 מערבבים את יתר החומרים בקערה ומועכים אותם בעזרת עלי גדול (אם יש) או בידיים לאיחוד טעמים. מוסיפים את האטריות, מערבבים ומגישים עם בוטנים מעל.
* גיוונים: ל"סביצ'ה" תאילנדית - מוסיפים לפני ההגשה 200 גרם פילה דג ים טרי קצוץ גס ומערבבים. לגרסה רעננה וירוקה במיוחד מוסיפים גם עלי כוסברה ובזיליקום קרועים גס ומועכים יחד עם חומרי הסלט.
השתתפו בפעילות שלנו, ותוכלו לזכות בפרס מפנק
>> עוד מתכונים אסייתיים שווים
>> מתכונים לראש השנה