שפים ידועים הם מסקרנים. יש משהו בחיים האלו, שנדמים כמחזיקים את כל הנאות החיים, שגורם לנו לשכוח שחיים הם חיים הם חיים, והם לנצח קטנים וקצת משמימים. לכן, כשרפי כהן ממסעדת "רפאל" פותח בלוג, אפשר להיות בטוחים שכדאי לבקר בו. את התמורה לקליק מקבלים כבר בעמוד הראשי של הבלוג, שם יש תמונה של רפי כהן מקפיץ עגבניות. זוהי תמצית תדמיתו של כהן – לא מי שמדבר על עגבניות בלהט כמו עמיתו אייל שני, לא מי שתמיד יעדיף להצטלם עם גאדג'ט כמו עמיתו ישראל אהרוני, ולא מי שיעדיף להצטלם ממשש עגבניות בשוק כמו עמיתו גיל חובב. זו תמציתו של רפי כהן: השף שמשחק עם עגבניות.
התמצית הזו פרושה ברוחב יד לאורך הבלוג. כהן פותח את הלב והמטבח, ומספר לקהל הגולשים בדיוק מה עובר עליו ברגעים שבהם הוא לא משחק בעגבניות. איפה הוא אוכל, עם מי הוא מדבר, מה קורה עם סדרת הסלטים החדשה שלו, איך נראה המטבח שלו ומה הוא אוהב לראות במסעדה שלו. הכל נכנס לבלוג הזה, שהוא עדיין טרי מדי מכדי שאפשר יהיה להחליט בבירור האם מדובר בתרגיל יח"צני מבריק או בסקרנות אמיתית של השף בנוגע לאינטרנט. וכן, יש מתכונים.
הבלוג: רפאל
בשורה אחת: השף שמשחק עם עגבניות
קישורים מומלצים:
פוסט הפסטה
איפה אני אוהב לאכול
עוגת בננות מקורמלות
"צזיקי" של חציל שרוף באש ויוגורט כבשים