העוף של שולה, אמא של איילת לטוביץ
(בגרסה שונה מעט מזו של הספר)
מצרכים:
כרעי עוף מחולקים לשניים
רוטב סויה ממותק (רוטב ברווז)
קטשופ
דבש
תפוחי אדמה
תפוחי עץ חמצמצים
אופן ההכנה:
1. מכינים רוטב משליש כמות של רוטב סויה, שליש קטשופ ושליש דבש. מורחים את העוף בנדיבות.
2. פורסים את תפוחי האדמה ותפוחי העץ לפרוסות דקיקות וטובלים ברוטב גם כן.
3. מעבירים הכל לתבנית, מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך שעה וחצי. מסירים את רדיד האלומיניום ואופים 20 דקות נוספות.