1 טוחנים במעבד מזון בפולסים את האורז העגול עד לקבלת גרגירים.
2 מחממים בסיר עמוק את החלב, השמנת, הסוכר ותמצית השקדים תוך כדי ערבוב. כשכל הסוכר נמס מוסיפים את האורז.
3 מבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות תוך ערבוב מזדמן בכף עץ, עד לקבלת מרקם רך עם מעט נוזל.
4 מסירים מהאש, מעבירים לכוסות הגשה ומכניסים למקרר לחצי שעה.
5 בינתיים מכינים את התפוזים המקורמלים: פורסים את התפוזים דק.
6 מפזרים במחבת רחבה חצי כוס סוכר, מעל מסדרים את פרוסות התפוז ועליהן את יתרת הסוכר והקינמון.
7 מחממים על להבה בינונית 7-10 דקות, עד שהתפוזים מתקרמלים. מומלץ להפוך את התפוזים באמצע.
8 לפני ההגשה מניחים פרוסת תפוז מקורמל על כל מנה, קוצצים בסכין את הפקאן המסוכר ומפזרים.