אושפלאו לא מסורתי וטעים בשיגעוןאנשים קוראים לאושפלאו בהמון שמות - פילאו, פלוף, פולאו, אושפלוב, פולאה - אבל העיקר הוא שכולם מתכוונים לאותו תבשיל אורז ביתי, עשיר וטעים. אצלנו תיהנו ממנו עם שלל ירקות, פרגית וגם סינטה
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 08/04/19 11:10
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 קוצצים את הבצל, מגררים את הגזר וחותכים את הדלעת, הסינטה והפרגית לקוביות קטנות. 2 מטגנים בסיר סוטאז' את הבצל, הבשר והפרגית כ-6 דקות, תוך כדי ערבוב. >> מתכונים לפסח 3 מוסיפים את כל התבלינים היבשים מלבד מקל הקינמון ומערבבים. 4 מוסיפים לסיר את האורז ומעליו מסדרים את הגזר, הדלעת, מקל הקינמון ורכז הרימונים. מעל הכל מפזרים חמוציות. 5 מוסיפים בזהירות את המים הרותחים ומנמיכים את האש. 6 מבשלים 25 דקות בכיסוי מלא, ומשאירים מכוסה 5 דקות נוספות. מפזרים עוד חמוציות לפני ההגשה. |