1 מכינים את המרק: מטגנים את הבצלים בשמן עד הזהבה, מוסיפים את הסלרי ורסק העגבניות ומטגנים עוד שתי דקות. מוסיפים את הסלק והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה נוספת, עד שהסלק מתרכך. מוסיפים מיץ לימון, סוכר, מלח, פלפל שחור ובהרט. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מורידים מהאש.2. מערבבים יחד את כל חומרי המילוי, לשים עד לקבלת תערובת אחידה, ומכניסים למקרר עד לשימוש.3. מערבבים את הסולת, החיטה הטחונה, המלח והשמן.4. מוסיפים לתערובת הסולת והחיטה מים בהדרגה תוך כדי לישה, עד לקבלת עיסה אחידה (לא בטוח שתצטרכו את כל הכמות). מכסים ומניחים בצד לכרבע שעה.
5 מרטיבים את הידיים ומתחילים במלאכת הגלגול: לוקחים חתיכה מהבצק (בערך בגודל של כדור פינג פונג) ומשטחים על כף היד. לוקחים כפית מהמילוי, מניחים באמצע וסוגרים מכל הצדדים. מגלגלים ביד לקבלת כדור יפה וחלק. ממשיכים כך עם כל כמות הבצק והמילוי.6. מביאים את המרק לרתיחה מחודשת. כשהוא רותח ומבעבע, מכניסים פנימה את הקובות (בכל פעם קצת, כדי שלא יקררו את המרק).
7 מערבבים בעדינות באמצעות נענוע הסיר, מכסים ומבשלים כרבע שעה.8. מנמיכים את האש ומבשלים בבעבוע עדין כ-15 דקות נוספות, ומגישים.
עוד באוכל טוב: