המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים חצילייה או מחבת פסים וקולים את רצועות הקישואים. 2 שמים בקערה גדולה את שאר המרכיבים למעט הבורגול. מערבבים היטב ומניחים בצד. 3 מוסיפים לקערה את הקישואים הקלויים כל עוד הם חמים. 4 שמים את הבורגול בסיר, מכסים במים ומבשלים בדיוק עד לנקודת הרתיחה. 5 מסירים מהאש ומסננים מיד. 6 מוסיפים את הבורגול לקערה עם הירקות, מערבבים היטב ונותנים לתערובת לעמוד כ-15 עד 20 דקות. 7 מעבירים לצלחת ומגישים מיד. * אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהל האקדמיה של בולטהאופ בנמל תל אביב. |