המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-230 מעלות. 2 מחממים מחבת בעל תחתית כבדה, ומטגנים את הבשר הטחון עם תערובת הפילדלפיה ומעט מלח. 3 מסדרים את החצילים הקלויים בתבנית עם נייר אפייה, מפזרים מעליהם את העדשים, ומעליהם את הבשר הטחון. 4 יוצקים את הטחינה מעל להכול, ומכניסים לתנור למשך 8-9 דקות, עד שהמרקם העליון של הטחינה חום וזהוב. מוציאים, ומגישים מיד.
אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהל האקדמיה של בולטהאופ בנמל תל אביב. |