תבשיל עוף ושעועית בובסהשף אבי ביטון מביא לכם מתכון איטלקי לכל המשפחה, שמשלב פרגיות, שעועית ענקית, עגבניות ותבלינים, שהולך לככב על שולחן השבת שלכם
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):מרכיבים:
אופן ההכנה:1 מבשלים את שעועית הבובס כשעה עד לריכוך. מסננים ושומרים בצד. 2 יוצקים את השמן בסיר רחב. מתבלים את הפרגיות במלח ופלפל וצולים כדקה מכל צד. מוציאים ומניחים בצד. 3 שמים את כל הירקות במחבת, מטגנים כחמש דקות, מוסיפים את שאר התבלינים והנוזלים לסיר ומביאים לרתיחה תוך כדי קרצוף תחתית הסיר בכף עץ. 4 מוסיפים את השעועית והפרגיות ומבשלים כ-30 דקות. * מגישים עם אורז לבן, פסטה, או לחם איכותי. >> בשבוע שעבר הכנו קובה סולת וסלק בטעם חמוץ מתוק>> 400 קלוריות למנה: אורז מלא עם סלק |