1 המילוי: קוצצים את הבצל דק ומערבבים יחד את חומרי המילוי.
2 יוצרים חתך עמוק לאורכם של הבצלים, ומעבירים אותם לסיר עם מי מלח לבישול של כ-20 דקות (אחרי רתיחה).
3 מוציאים את הבצלים, מסננים ומניחים לצינון קצר. מפרידים לעלים.
4 מחממים תנור ל-150 מעלות.
5 ממלאים כל עלה בצל בתערובת המילוי, מגלגלים ומהדקים. מסדרים את הבצלים הממולאים בשכבה אחת בכלי עגול.
6 מערבבים את חומרי הרוטב בסיר ומביאים לרתיחה. יוצקים לתבנית של הבצלים, מכסים בנייר כסף ואופים שעה וחצי-שעתיים.