1 מבשלים את האורז לפי ההוראות על גבי האריזה.
2 מכינים את המילוי: קוצצים פטרוזיליה, כוסברה, סלרי (כולל העלים) ובצל, כותשים שום ומערבבים עם האורז המבושל והבשר הטחון, שמן זית ותבלינים.
3 מכינים את המפרום: חוצים כל תפוח אדמה לשניים, ואז חותכים כל חצי תפוח אדמה לאורכו כמעט עד הסוף, כך ששני החלקים נשארים מחוברים בקצה, ובעצם יוצרים מעין "כיס" שאליו ייכנס המילוי. יוצרים קציצות מהמילוי ודוחסים לתפוחי האדמה החצויים.
4 מחממים שמן לטיגון עמוק.
5 מכינים שתי צלחות - אחת עם קמח ואחת עם ביצים טרופות ומלח. טובלים את תפוחי האדמה הממולאים בצלחת הקמח, אחר כך בצלחת הביצה, ומטגנים בשמן עמוק מספר דקות, עד להשחמה.
6 מכינים את הרוטב: חוצים את שיני השום, קוצצים את הסלרי (עם העלים) ומגררים את העגבניות בפומפייה. מטגנים בשמן זית בסיר רחב.
7 מוסיפים לסיר את התבלינים ומטגנים קלות. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את קציצות המפרום. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-40 דקות.