1 משרים את גרגירי החומוס בהרבה מים ללילה שלם, מסננים ושוטפים היטב.
2 מערבבים את העוף הטחון עם הכוסברה והפטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל לבן וכורכום ומניחים ל-10 דקות לאיחוד טעמים.
3 מטגנים בסיר את הכורכום, הפלפל השחור ואבקת המרק. מוסיפים כוס מים ואת גרגירי החומוס, השום, הסלרי והלימון הכבוש. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים חצי שעה.
4 מוסיפים עוד כוס מים ומביאים שוב לרתיחה.
5 יוצרים קציצות וזורקים בזהירות לתוך הרוטב המבעבע. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות. אם חסרים מים – מוסיפים מעט מים רותחים.
6 מגישים עם אורז לבן.
>> בשבוע שעבר נוף הכינה לנו את המג'דרה הכי טעימה בעולם