1 משרים את גרגירי החומוס בהרבה מים למשך לילה.
2 מחממים סיר גדול עם שמן זית ומתחילים בהזהבה של עמוקה של הבצל הקצוץ ושוקי העוף. מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב.
3 מוסיפים את החומוס והחיטה ומערבבים.
ומסתיים במנה שנייה | צילום:
נמרוד סונדרס, mako אוכל
4 יוצקים מים לכיסוי ומוסיפים סילאן.
5 מוסיפים את הירקות ומשלימים בנוזלים לכיסוי. טועמים את הנוזלים כדי לוודא שהתיבול מורגש היטב.
6 מוסיפים את הביצים ומבשלים חצי שעה על סף רתיחה.
7 מעבירים לתנור בחום 100 מעלות או לפלטה למשך כמה שעות או לילה.
בתיאבון!