1 חוצים את הבצלים ופורסים אותם דק. את העוף חותכים לקוביות קטנות.
2 מחממים שמן זית במחבת גדולה בעלת מכסה (הכי מתאימה לזה מחבת סוטאז' בקוטר 28 ס"מ, שהיא מעט עמוקה). מוסיפים את הבצל ומטגנים כמה דקות, עד לריכוך והזהבה. מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים כ-15 דקות עד שהן מבושלות.
3 מערבבים פנימה את האריסה ומוודאים שהיא עוטפת את כל העוף (אם צריך מוסיפים קצת יותר). התבשיל מיד ייצבע באדום עז.
4 חותכים את המשמשים לרבעים ומוסיפים אותם ואת גרגירי החומוס. מערבבים היטב.
5 מפזרים את הקוסקוס באופן אחיד, מערבבים ויוצקים מעל את הציר או המים הרותחים. מתבלים, מערבבים ומכסים היטב (אפשר להוסיף שכבת נייר כסף מתחת למכסה, כדי לוודא אטימה). מסירים מהאש וממתינים 5 דקות.
6 פותחים את המכסה, מערבבים את התבשיל בעדינות במזלג, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.