המצרכים (8 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה ויוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג. 2 מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר רחב את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והשומר לטיגון קצר ומתבלים. מוסיפים מים עד טיפה יותר מכיסוי ומביאים לרתיחה. 3 כשהרוטב רותח מניחים בתוכו בזהירות את הקציצות. מבשלים כ-30 דקות. 4 מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד 5 דקות. מגישים על אורז פרסי או בסמטי. >> בשבוע שעבר הכנו אצבעות פולנטה ותירס טרי עם רוטב אלוהי>> ולקינוח: חיתוכיות בטעם קפה |